СТИМУЛЮВАННЯ ТВОРЧОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА У СОЦІОКУЛЬТУРНІЙ ВОКАЛЬНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ПЕДАГОГІЧНА УМОВА ФОРМУВАННЯ СЦЕНІЧНО-ОБРАЗНОЇ КУЛЬТУРИ - Косінська, Наталія (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2020)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.2019.4.13 У статті визначено педагогічні умови формування сценічно-образної культури в процесі вокальної підготовки. Детально висвітлено важливу педагогічну умову — стимулювання творчої самореалізації майбутніх учителів музичного мистецтва у соціокультурній вокальній діяльності. Схарактеризовано основні форми та методи формування сценічно-образної культури відповідно до визначеної педагогічної умови, окреслено мету, розкрито сутність понять і визначено їх вплив на вдосконалення фахової підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва.