МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У ЖИТТЄТВОРЧОСТІ ОЛЕКСАНДРА КОШИЦЯ - Карась, Ганна (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2023)
У статті увагу закцентовано на місці мистецької освіти у життєтворчості видатного диригента і композитора Олександра Кошиця. Здійснена періодизація педагогічної діяльності митця до еміграції (в Україні) та закордоном (у США та Канаді). Виокремлено риси та цінності, які були притаманні О. Кошицю як педагогу. Встановлено складники його харизматичної особистості.