ПРОФЕСІЙНІ ТА ОСОБИСТІСНІ ЯКОСТІ ВИКЛАДАЧА ХОРЕОГРАФІЇ У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Vietrynska, A. V. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2019)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.2018.3.3235 У статті висвітлено професійні та особистісні якості викладача вищого закладу освіти. Детально розкрито основні професійно значущі якості викладача хореографії. Проаналізовано сучасний стан хореографічного мистецтва та перспективи подальшого розвитку.