УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ЕД’ЮТЕЙНМЕНТУ ТА ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОФЕСІЙНІЙ МИСТЕЦЬКІЙ ОСВІТІ - Lymarenko, V. I. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2019)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.2018.3.132133 У статті досліждено питання застосування ед’ютейнменту та хмарних технологій, запропоновано умови їх використання у професійній мистецькій освіті на прикладі дисциплін напряму «Музичне мистецтво». Проаналізовано актуальні хмарні сервіси та запропоновано приклади їх інтеграції в освітній процес професійних мистецьких навчальних закладів.