ПРОФЕСІЙНИЙ САМОРОЗВИТОК МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА У ЗМІСТІ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ - Bondarenko, Larysa A. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X201617175 У статті проаналізовано зміст навчання майбутнього фахівця у сфері музично-педагогічної освіти, обґрунтовано розробку та впровадження в освітній процес вищого мистецького навчального закладу спецкурсу «Основи професійного саморозвитку майбутнього вчителя музики», охарактеризовано принципи його побудови, розкрито зміст і форми організації пізнавальної діяльності студентів у процесі вивчення спецкурсу.