ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Merezhko, Yu. V. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X201617679 У статті розкрито сутність понять «інновація», «інноваційна діяльність майбутнього вчителя музичного мистецтва»; розглянуто зміст інноваційної діяльності майбутнього вчителя музичного мистецтва як складової його професійної підготовки. Запропоновано інноваційні методи, прийоми, форми роботи з учнями середнього та старшого шкільного віку, прямовані на використання комп’ютерних технологій на уроках музичного мистецтва. Окреслено перспективи подальших пошуків у руслі даної проблематики, які будуть стосуватися інших цікавих інноваційних методичних знахідок. Знання розглянутих методів та прийомів роботи ефективним чином вплине на розкриття творчого потенціалу кожного школяра середньої ланки освіти.